Lidmaatschap & deelnemen

Sluit je aan bij ons netwerk! Lees hier over de voordelen van deelnemen.

Deelnemen als lid

Samen Voor Betere Zorg is een strategische netwerkorganisatie. De 30 aangesloten zorg- en welzijnsorganisaties vormen de vereniging samen Voor Betere Zorg. Ook deelnemen aan samen Voor Betere Zorg? Daar zijn we blij mee! Als netwerkbeweging geloven we in de kracht van het collectief en zorgen we voor de slagkracht die onze regio nodig heeft. Met jouw deelname draag je actief bij aan:

Samen impact vergroten

Alle zorg- en welzijn sectoren zijn vertegenwoordigd in samen Voor Betere Zorg. Daarnaast verbindt elke aangesloten instelling zich met een of meerdere projecten zoals opgesteld in het jaarplan. Door samen in te zetten op deze activiteiten vergroten we onze slagkracht en impact.

Hoe? Als verbindende vernieuwer

Netwerken

samen Voor Betere Zorg organiseert diverse netwerken. Deelname levert jouw organisatie toegang tot deze netwerken.

Voorbeelden zijn: Netwerk strategisch HR, Netwerk Innovatie, Netwerk Toekomstgericht opleiden, Netwerk Leren en ontwikkelen, Netwerk  Goed werk & Goed werkgeverschap.

Leden van samen Voor Betere Zorg participeren actief in deze netwerken, delen best practices en inspireren elkaar.

Daarnaast zijn er ook zelfstandig opererende netwerken. Dit zijn netwerken met een eigen bestuur.

Samen Sterk voordelen:

Meer weten over onze visie, missie & strategie

Tijd voor MAX, eenmalig gebruik voor uitzending

Ook lid worden?

De kosten voor deelname aan de vereniging worden gebaseerd op basis van de loonsom van je personeel in onze regio. In een vrijblijvend gesprek licht onze directeur Ad Warnar graag de voordelen van lidmaatschap toe.