31 januari | 2022

Nieuwe editie emagazine 'Samen digitaal vaardig in zorg en welzijn'

Emagazine 'Samen digitaal vaardig' is vernieuwd & uitnodiging 10 februari 2022

Vol trots presenteren samen Voor Betere Zorg en Sigra het vernieuwde emagazine ‘Samen digitaal vaardig in zorg en welzijn’.

De coalitie ‘Samen digitaal vaardig in zorg en welzijn’ is opgericht voor professionals die zich bezighouden met het digitaal vaardig maken van organisaties in zorg en welzijn. Deze coalitie deelt kennis en ervaring om stappen te maken naar digitaal vaardige organisaties.

Met de ideeën en inspiratie van het netwerk, is het e-magazine ‘Samen digitaal vaardig in zorg en welzijn’ vernieuwd. Dit magazine geeft inspiratie en handvatten om werk te maken van het verbeteren van de digitale vaardigheden binnen organisaties in zorg en welzijn. Gebruik het ook in jouw organisatie!

Wat is er nieuw in het emagazine?

  • Chief Nursing Information Officer (CNIO). Voor deze nieuwe editie zijn we in gesprek gegaan met een aantal (CNIO) uit onze regio. Lees over hun toegevoegde waarde voor het digitaal vaardig maken van de organisatie.
  • Inzet van studenten. Laat je inspireren door landelijke voorbeelden van de inzet van studenten bij het digitaal vaardiger maken van de organisatie.
  • Vilans en digitypes. We zijn heel blij dat Vilans ons emagazine ook bij hun projecten landelijk inzet. Ze hebben meegeschreven en inspireren jou aan de hand van digitypes om de implementatie van technologie nog beter aan te laten sluiten op medewerkers.
  • Toolkit leidinggevenden. Faciliteer leidinggevenden nog beter bij het digitaal vaardig maken van jouw organisatie met behulp van deze toolkit.


Uitnodiging coalitie
‘Samen digitaal vaardig in zorg & welzijn’

De coalitie ‘Samen digitaal vaardig in zorg & welzijn’ komt een paar keer per jaar samen om kennis en ervaringen uit te wisselen. Op 10 februari gaan we tussen 09.30-11.00 uur in gesprek over de toegevoegde waarde van de CNIO voor alle sectoren van de zorg. Tevens bespreken we dilemma’s, vragen of knelpunten rondom het digitaal vaardig maken van de organisatie uit jouw werkpraktijk. Houd je je bezig met het digitaal vaardig maken van jouw organisatie? Je bent van harte welkom!

Locatie: Online via Microsoft Teams
Voor wie: HR-professionals, beleidsmakers en locatiemanagers (betrokken bij verbetering digitale vaardigheden van de organisatie)
Deelname: Gratis