Dinsdag 31 augustus | 2021

Inspirerend e-magazine best practices Juiste Zorg op de Juiste Plek

Inspirerend e-magazine best practices Juiste Zorg op de Juiste Plek

Vol trots presenteert samen Voor Betere Zorg het e-magazine best practices de Juiste Zorg op de Juiste Plek. Een reeks van mooie voorbeelden en interviews die de beweging van voorkomen, verplaatsen en vervangen van zorg en welzijn beschrijven waarin de patiënt/cliënt centraal staat.

 

Het e-magazine is een bundeling van best practices in een kleurrijk palet. Dit delen we graag met jullie, zodat breed kenbaar is welke ontwikkelingen in onze regio Kennemerland, Amstelland en Meerlanden zijn ontplooid. De initiatieven tonen lef, creativiteit en de intrinsieke wil om samen te werken. 

Vol trots presenteert samen Voor Betere Zorg het e-magazine best practices de Juiste Zorg op de Juiste Plek. Een reeks van mooie voorbeelden en interviews die de beweging van voorkomen, verplaatsen en vervangen van zorg en welzijn beschrijven waarin de patiënt/cliënt centraal staat.

Het e-magazine is een bundeling van best practices in een kleurrijk palet. Dit delen we graag met jullie, zodat breed kenbaar is welke ontwikkelingen in onze regio Kennemerland, Amstelland en Meerlanden zijn ontplooid. De initiatieven tonen lef, creativiteit en de intrinsieke wil om samen te werken. Ga naar het e-magazine

Mooie voorbeelden zijn chemotherapie aan huis, leefstijlmonitoring voor kwetsbare ouderen en ondersteuning op afstand aan mensen met een licht verstandelijke beperking.

Kern van alle best practices is dat het gaat om een andere manier van kijken en organiseren. Hopelijk bieden de best practices inspiratie en stimuleert het om meer en beter met elkaar samen te werken.