Disclaimer

Wij hebben de website vbzkam.nl met zorg opgezet en doen ons best om alle informatie zo duidelijk mogelijk weer te geven.  

Fouten of gebreken op vbzkam.nl
Wij nemen alle verantwoordelijkheid voor onze site, maar het kan gebeuren dat er fouten insluipen bij het maken van webpagina’s, het schrijven van teksten, het opnemen van vacatures of het plaatsen van foto’s en video’s. Wij vragen daarvoor je begrip. Kom je iets tegen wat niet lijkt te kloppen, geef dit aan ons door. Jouw reactie wordt zorgvuldig bekeken en waar nodig passen we de site aan. 

Links 
Op vbzkam.nl bieden wij informatie over werken en leren in de zorg. Wij gebruiken waar nodig verwijzingen naar websites van andere organisaties. Denk aan zorg- en welzijnsorganisaties en scholen. De verantwoordelijkheid voor de inhoud van deze websites ligt uiteraard bij de makers hiervan. Neem gerust contact op met de betreffende organisatie als je op hun site iets ziet wat niet juist lijkt te zijn. 

Werkt een link niet die op onze website staat, of verwijst deze niet naar de juiste webpagina, dan hoort onze redactie het uiteraard graag.

Vragen?
Heb je vragen over vbzkam.nl of suggesties? Neem dan contact op met info@vbzkam.nl