Woensdag 25 mei | 2022

30 juni bijeenkomst Innovatienetwerk

We gaan op bezoek bij Spaarne Labs

Innovatiebijeenkomst in Spaarne Labs

Donderdag 30 juni van 9.30-11.00 uur organiseert samen Voor Betere Zorg een bijeenkomt voor het Innovatienetwerk voor onze leden en geïnteresseerden. Als Innovatienetwerk verbinden we zorg- en welzijnsorganisaties en andere relevante stakeholders.

Tijdens de maandelijkse innovatienetwerkbijeenkomsten delen we kennis en ervaringen uit de praktijk, met als doel om van elkaar te leren, te experimenteren en waar nuttig samen te werken. Op die manier willen we de implementatie van slimme zorginnovaties versnellen.

Spaarne Labs
Op donderdag 30 juni zijn we te gast in Spaarne Labs van het Spaarn Gasthuis, locatie Hoofddorp. We werken aan een interactief programma, met als centrale vraag: Wat is er nodig om het innovatievermogen van mens en organisatie optimaal tot bloei te laten komen?

Aanmelden
Ben je lid van samen voor Betere zorg of Sigra en betrokken bij sociale of technologische zorg innovatie binnen jouw organisatie, dan ben je van harte welkom om aan te sluiten. Meld je aan bij Marike Groenendijk via onderstaande knop.

Tot 30 juni!

AangepastIMG_1295.3

Marike Groenendijk

Programmaco├Ârdinator Sociale & technologische innovatie