Dinsdag 4 mei | 2022

21 juni startbijeenkomst Datagedreven werken in zorg en welzijn

Kom naar de startbijeenkomst 'Datagedreven werken in zorg en welzijn'

Samen data gebruiken om zorg slimmer en efficiënter te kunnen bieden. Dat is de toekomst. Om hier meer en beter gebruik van te maken, is het project Datagedreven werken in zorg en welzijn opgezet. Met dit project brengen we datagedreven werken onder de aandacht bij zorg- en welzijnsorganisaties en zorgen we voor inspiratie, kennisdeling en verbinding op landelijk niveau.

Wil je weten hoe ver de sector zorg en welzijn al is met datagedreven werken? En zelf meebepalen waar we ons in de toekomst op gaan richten? Kom dan naar de startbijeenkomst Samen datagedreven werken in zorg en welzijn op dinsdag 21 juni van 15.00 tot 17.00 uur. In deze bijeenkomst word je geïnspireerd door collega’s die starten of al bezig zijn met datagedreven werken en hoor je alles over de landelijke community en hoe we landelijk inzicht geven in de behoefte om samen te werken.

Wil je erbij zijn? Meld je aan via de onderstaande knop.

Meer informatie
Heb je een vraag over het project of over de startbijeenkomst? Neem dan contact op met Marike Groenendijk. Tot 21 juni! Het wordt een interessante middag.

AangepastIMG_1295.3

Marike Groenendijk

Programmacoördinator Sociale & technologische innovatie