Woensdag 22 december | 2021

Save the date: Ontdekdezorg week 2022

Van 14 t/m 19 maart 2022 vindt de Ontdekdezorg week voor de 10e keer plaats.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Ontdekdezorg week 2022 | 14 t/m 19 maart 2022

De Ontdekdezorg week wordt georganiseerd om potentiële zij-instromers en herintreders te interesseren in een baan in de sector Zorg en Welzijn. Tijdens deze week kunnen bezoekers zich breed oriënteren en kennis maken met organisaties bij hen in de buurt.

Zowel landelijk als regionaal
De Ontdekdezorg week wordt zowel landelijk als regionaal ondersteund en gepromoot. Landelijk wordt er een online campagne opgezet waarbij de doelgroep wordt aangesproken om deel te nemen. Er wordt aan het begin van de week een kick-off georganiseerd en deelnemers kunnen via landelijke webinars informatie krijgen over leren en werken in de sector. Daarnaast zitten, tijdens live Q&A’s, experts uit verschillende werkvelden klaar om vragen te beantwoorden.

Op dit moment zijn wij druk bezig met het vormgeven van de regionale campagne en activiteiten. Zodra hier meer bekend over is, worden jullie geïnformeerd.

Activiteiten van zorg- en welzijnsorganisaties
Zorg- en welzijnsorganisaties kunnen ook zelf een activiteit organiseren in de Ontdekdezorg week. Dat kan online, hybride of fysiek. Voorbeelden van activiteiten zijn: speeddates, (digitale) rondleidingen door de locaties of een Q&A met een ervaringsdeskundige. Een overzicht van alle activiteiten van leden wordt getoond op de landelijke en op de regionale website.

Meer informatie
Wil je meer weten over de Ontdekdezorg week in de regio Kennemerland, Amstelland en Meerlanden of heb je goede ideeën voor activiteiten? Neem dan contact op met Saskia van Hamersveld via s.vanhamersveld@vbzkam.nl.

Saskia van Hamersveld

Saskia van Hamersveld

Regiocoördinator Infopunt Zorg

VBZ-RGB-DiapA-PNG-Klein

Leidsevaart 582
2014 HT Haarlem
vbz@vbzkam.nl
023-532 21 51

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Door in te schrijven, stem je in met het privacy statement.