Donderdag 16 september | 2021

Webinar: Mentale Gezondheidscentra door Gloria Gribling

Bekijk hier het webinar van het Netwerk Strategisch HR op 16 september: Mentale Gezondheidscentra door Gloria Gribling.

Sinds 2017 hebben we in Zorg en Welzijn een arbeidsmarktprobleem dat nu nog niet is opgelost. Wanneer we blijven doen wat we deden, zal dit ook in de toekomst zo blijven. We zullen het daarom anders moeten gaan doen!

Om goede kwaliteit van zorg te blijven leveren, moeten we kijken naar de mogelijkheden van anders organiseren, anders werken en anders leren en de betekenis voor HR. Het Netwerk Strategisch HR op 16 september stond in het teken van dit onderwerp.

Presentatie Mentale Gezondheidscentra
Zelfs wanneer alle vacatures zijn vervuld, kan de huidige manier van werken de toenemende vraag naar gespecialiseerde ggz niet beantwoorden, aldus Juli√ętte van Eerd, bestuursvoorzitter van GGz Breburg. De organisatie richt daarom de zorg radicaal anders in en probeert de ggz aantrekkelijker te maken voor werknemers.

Gloria Gribling, Directeur Behandelzaken bij GGzBreburg, vertelt in dit webinar over hun Mentale Gezondheidscentra en de impact op het personeel. Een inspirerend voorbeeld.

Wil je meer weten, heb je vragen of wil je een bijdrage leveren aan het Netwerk Strategisch HR? Neem dan contact op met Marion Fisser, Programmamanager Arbeidsmarkt in Balans.

AangepastIMG_1515.2

Marion Fisser

Programmamanager Arbeidsmarkt in Balans