Dinsdag 14 september | 2021

Zorgtechnologie, tenzij….

Bekijk hier het webinar Zorgtechnologie, tenzij….

Met ondersteuning van het VGZ-zorgkantoor is Viva!Zorggroep in 2019 een samenwerking aangegaan met De Zorgcirkel en Evean op het gebied van zorgtechnologie. Corona laat meer dan ooit zien dat regionale samenwerking zinvol en nodig is. Hoe kom je van idee tot implementatie en opschaling van zorgtechnologie? En wat hebben cliënten, mantelzorgers en medewerkers nodig om te leren én blijven werken met technologie? Denk aan opleiding, werkprocessen, financiering en andere randvoorwaarden.

Tijdens de VBZ-innovatiebijeenkomst van 2 september vertelde Jan Korf, projectmanager innovatie thuiszorg, hoe zorgtechnologie ingezet wordt voor cliënten van de Viva!Zorggroep. Een prachtig voorbeeld van hoe je door het delen van kennis en ervaring en samenwerken de zorg beter, toegankelijk en betaalbaar houdt.

Wil je meer weten, een keer aanschuiven of een inhoudelijk bijdrage leveren aan een van onze netwerkbijeenkomsten? Neem dan contact op met Marike.

AangepastIMG_1295.3

Marike Groenendijk

Programmacoördinator Sociale en Technologische zorginnovaties