Donderdag 26 augustus | 2021

7 september Kick-off Sterk in je Werk Week

Op dinsdag 7 september organiseert samen Voor Betere Zorg een kick-off bijeenkomst rondom de Sterk in je Werk Week 2021 voor haar leden uit de regio’s Kennemerland, Amstelland en Meerlanden.

Dinsdag 7 september van 15.00-16.30 uur

De eerste zorg- en welzijnsorganisaties hebben zich aangemeld voor de Sterk in je Werk Week (15 t/m 19 november 2021). Atalmedial, GGZ in Geest, Kennemerhart, Nieuw Unicum, Ons Tweede Thuis, SEIN en Sint Jacob gaan de vitaliteit van medewerkers in Zorg en Welzijn een flinke boost geven en diverse organisaties hebben hun interesse kenbaar gemaakt. Jouw organisatie doet toch ook mee?! 

Kick-off bijeenkomst
Op dinsdag 7 september van 15.00-16.30 uur organiseren we een online kick-off bijeenkomst waarin projectleider Marit Swart de deelnemers meeneemt in het concept en de tijd neemt om vragen te beantwoorden. Denk ter voorbereiding alvast na over een activiteit in de Sterk in je Werk Week.

Het concept en deelname

Een week vol veerkracht
De Sterk in je Werk Week is een (digitale) week vol activiteiten voor medewerkers in Zorg en Welzijn. Het thema van dit jaar is VEERKRACHT. Deze week organiseren we voor én met zorg- en welzijnsorganisaties in Kennemerland, Amstelland en Meerlanden. We bieden medewerkers verschillende workshops, trainingen, webinars en coachingsessies. De activiteiten dragen bij aan veerkracht, zelfleiderschap, vitaliteit en weerbaarheid. Centraal staat het delen van het aanbod met elkaar om een zo breed mogelijk aanbod in de regio aan te bieden. samen Voor Betere Zorg neemt de coördinatie, planning en communicatiemiddelen voor haar rekening en draagt bij aan de programmering met workshops en webinars, dit jaar ook landelijk.

Deelname
Deelname betekent dat jouw organisatie in de Sterk in je Werk Week minimaal één activiteit organiseert en deze openstelt voor de eigen medewerkers en die van de andere deelnemende organisaties. Iedere deelnemende organisatie is verantwoordelijk voor de organisatie en financiering van de eigen activiteiten.

Aanmelden
Interesse? Meld je via onderstaande button aan voor de kick-off bijeenkomst.

Met vriendelijke groet,
Marit Swart, communicatieadviseur en projectleider Sterk in je Werk-Week 2021
Cafer Yigit, adviseur vitale organisaties & vitale medewerkers

Tot 7 september!

Tijd voor MAX, eenmalig gebruik voor uitzending

Marit Swart

Communicatieadviseur en projectleider Sterk in je Werk-Week 2021