Woensdag 21 juli | 2021

Save the date | STERK IN JE WERK WEEK 2021

Het duurt nog even, maar van 15 t/m 19 november vindt de STERK IN JE WERK WEEK 2021 plaats. Het thema van dit jaar is VEERKRACHT. Deze week organiseren we voor én met zorg- en welzijnsorganisaties in Kennemerland, Amstelland en Meerlanden. Jouw organisatie kan zich nu aanmelden voor deelname!

Jouw organisatie doet toch ook mee?!

15 t/m 19 november 2021

Het duurt nog even, maar van 15 t/m 19 november vindt de STERK IN JE WERK WEEK 2021 plaats. Het thema van dit jaar is VEERKRACHT. Deze week organiseren we voor én met zorg- en welzijnsorganisaties in Kennemerland, Amstelland en Meerlanden. Jouw organisatie kan zich nu aanmelden voor deelname!

De STERK IN JE WERK WEEK is een (digitale) week vol activiteiten voor medewerkers in Zorg en Welzijn. De week geeft de vitaliteit van medewerkers een flinke boost. Samen met de zorg- en welzijnsorganisaties in de regio bieden we medewerkers verschillende workshops, trainingen, webinars en coachingsessies. De activiteiten dragen bij aan ontspanning, werkplezier, vitaliteit, ontmoeting, ontwikkeling en beroepstrots.

Rol samen Voor Betere Zorg

samen Voor Betere Zorg en HR-adviesbureau Dijk & Van Emmerik dragen met enkele interessante online workshops en webinars bij aan de programmering. Centraal staat het delen van het aanbod (workshops, trainingen etc.) met elkaar om een zo breed mogelijk aanbod in de regio aan te bieden. Dit jaar bieden we ook een landelijk aanbod, in samenwerking met een aantal werkgeversorganisaties, aan. Verder nemen wij de coördinatie, het aanmelden, de planning en een toolkit voor onze rekening.

Deelname aan de SIJW-WEEK

Met deelname laat je zien dat jouw organisatie aandacht heeft voor de vitaliteit van medewerkers. Deelname betekent dat jouw organisatie in de STERK IN JE WERK WEEK minimaal één activiteit organiseert en deze openstelt voor de eigen medewerkers en die van de andere deelnemende organisaties. Iedere deelnemende organisatie is verantwoordelijk voor de organisatie en financiering van de eigen activiteiten.

Meld jouw organisatie aan

Meld je organisatie nu aan bij Marit Swart, communicatieadviseur en projectleider bij samen Voor Betere Zorg. Je ontvangt een uitnodiging voor de kick-off bijeenkomst eind augustus.

Fijne zomer.

Met vriendelijke groet,

Marit Swart, communicatieadviseur en projectleider Sterk in je Werk-Week 2021
Cafer Yigit, adviseur vitale organisaties & vitale medewerkers