14 juni | 2021

samen voor Betere Zorg presenteert het Jaarbericht 2020

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Samen voor Betere Zorg is trots op de bereikte gezamenlijke resultaten in 2020

De coronacrisis maakte 2020 tot een bijzonder jaar. Corona leidde tot topdrukte in de zorg. Samenwerken was belangrijker dan ooit en er zijn veel aansprekende initiatieven genomen. Samen Voor Betere Zorg kijkt met trots terug op de onderlinge samenwerking in de regio en de resultaten die ons netwerk van zorgorganisaties vorig jaar met elkaar hebben geboekt. In het jaarbericht 2020 van samen Voor Betere Zorg lees je een aantal highlights en bereikte resultaten.

VBZ-RGB-DiapA-PNG-Klein

Leidsevaart 582
2014 HT Haarlem
vbz@vbzkam.nl
023-532 21 51

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Door in te schrijven, stem je in met het privacy statement.