18 mei | 2021

Vacatureportal Infopunt Zorg vernieuwd

Vacatureportal Infopunt Zorg in een nieuwe jas

De digitale ontwikkelingen gaan in een razend tempo. Met het oog op de toekomst werd het tijd om onze vacatureportal Infopunt Zorg in het nieuw te steken. Niet alleen het uiterlijk van de website, maar ook de functionaliteiten zijn vernieuwd en voldoen aan moderne maatstaven. In dit bericht nemen we je mee in een aantal vernieuwingen.

Bundeling van krachten

Samen met vier werkgeversorganisaties in zorg en welzijn heeft Infopunt Zorg de krachten gebundeld. Voor Zowelwerk, deRotterdamseZorg, Utrechtzorg en Infopunt Zorg heeft websitebouwer Tuesday een gezamenlijke vacaturebank ontwikkeld. Dit alles in lijn met de nieuwe huisstijl van samen Voor Betere Zorg. De nieuwe uitstraling, waaronder het logo van Infopunt Zorg, oogt fris, verbindend en overzichtelijk.

Verhoogde respons en betere kandidaten

De bundeling van krachten heeft geresulteerd in een eigentijds vacaturesysteem. Het systeem biedt integratie met Google-for-Jobs, is vergaand op SEO ingericht en koppelt eenvoudig met diverse recruitmentsystemen. Dit leidt tot verhoogde respons en méér en betere kandidaten. Daarnaast bevat www.infopuntzorg.nl handige informatie over werken en opleiden, werkvelden en functies, inspiratie en een uitgebreid overzicht van de aangesloten werkgeversorganisaties.

Afbeelding van de homepagina

Eigen dashboard voor werkgevers

Iedere zorg- & welzijnsorganisatie heeft toegang tot een eigen dashboard. Hierin kunnen ze hun vacatures en werkgeverspagina inzien en bewerken. De nieuw gerealiseerde vacaturebank biedt recruiters nog meer gemak tijdens de invoer en geeft direct inzicht in de effectiviteit van de opgenomen vacatures.

Nieuwsgierig geworden? Ga via onderstaande knop naar www.infopuntzorg.nl.

Over Infopunt Zorg

Infopunt Zorg is hét platform voor informatie over werken en opleiden in de sector zorg en welzijn. Belangstellenden uit de regio’s Kennemerland, Amstelland en Meerlanden vinden op één plek alle informatie zodat zij zich goed kunnen oriënteren op een carrière in zorg en welzijn of op een nieuwe stap.

Tijd voor MAX, eenmalig gebruik voor uitzending

Marit Swart

Communicatieadviseur